Barend Kennis

Autotechnicus

Ik ben opgegroeid in Moergestel en vanwege mijn vaders overstap van Peugeot naar Opel op mijn 15e naar de Kempen verhuisd.
Door mijn vader ben ik aangestoken met het ‘autovirus’. In de jaren die volgden ben ik Opel ook zeer gaan waarderen.
Mooi is het dat Peugeot en Opel elkaar ook hebben gevonden door de overname van Opel door Peugeot alweer wat jaren geleden.

Sinds ik in 2015 auto Daniëls heb overgenomen ben ik in contact gekomen met Ford en heb dit merk inmiddels ook in mijn hart gesloten. Met liefde en plezier heb ik in deze periode mijn klanten bediend maar heb ervoor gekozen om per 1 januari 2022 in loondienst te gaan. Vingerhoets is een mooi bedrijf met een leuk team waar zowel ik als mijn voormalige klanten zich inmiddels prima thuis voelen!

Het doet mij goed om veel van mijn vaste klanten vanuit mijn nieuwe werkplek te mogen begroeten, zoals vanouds is er altijd ruimte voor praatje en een kopje koffie.

Doordat ik nu een goed team van leuke collega’s om me heen heb en ik niet alle dagen van de week aanwezig hoef te zijn heb ik nu ook tijd voor andere leuke dingen. Zo heb ik onlangs een huis in Bladel gekocht dat ik zelf aan het moderniseren ben. Ik kom dus binnenkort eindelijk in Bladel wonen. Ook ga ik sinds begin 2022 weer een dag per week naar school met als doel het diploma Technisch Specialist te behalen. Ik heb het namelijk uitstekend naar mijn zin bij Vingerhoets, met name in de werkplaats!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×