Bedrijfsinformatie

Een familiebedrijf dat ook voelt als familie

Speerpunten

Joris vingerhoets

Joris Vingerhoets: Directeur / eigenaar

Ieder autobedrijf werkt weer anders en heeft zijn eigen speerpunten. Bij Vingerhoets Autobedrijf Bladel leggen we ons toe op de verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s en hebben we een volledig uitgeruste werkplaats. Diezelfde werkplaats wordt weer gecoördineerd door onze service-adviseur, die u als klant te woord staat en voorziet van een passend en het beste advies.

“Wij streven er voortdurend naar om iedere klant het gevoel te geven gewoon thuis te zijn.”

 

Onze service

Derrik Messing

Derrik Mensing: Service adviseur

Derrik Mensing gaat ondanks zijn andere achternaam ook voor de volle 100% voor Vingerhoets en haar klanten.

“De één kent ons om onze klantvriendelijke aanpak en een ander van onze perfecte service. Wij doen elke dag opnieuw ons best om u – onze klant – oude, vertrouwde service te bieden tegen een aanvaardbaar tarief.”

 

 

Vertrouwd een auto kopen

joep vingerhoets

Joep Vingerhoets: Verkoopadviseur

“Onze verkoop bestaat voornamelijk uit (jong) gebruikte en geselecteerde occasions van de merken Peugeot en Citroën. Uiteraard treft u bij ons ook andere merken aan en net als de andere PCA-leden zijn we aangesloten bij de BOVAG, waardoor ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld.
Voor u als klant biedt dit een extra zekerheid.

Omdat wij bijzonder kritisch zijn bij zowel in-als verkoop van onze auto’s, kunt u er van op aan dat als Vingerhoets er achter staat, u vertrouwd koopt!”

 

Interesse? Kijk eens onder ‘occasions’ naar ons uitgebreide aanbod van geselecteerde occasions of bezoek onze showroom.

BOVAG voorwaarden

De BOVAG norm stelt eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft PCA haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend te zijn en van nog meer waarde voor de klant te zijn. Net zoals bij een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.

Vingerhoets vooraanzicht

LEES VERDER: ONS TEAM

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×