Car Cleaning

Al jaren zorgen wij er voor dat uw auto er piekfijn bij staat, zowel onder de motorkap als het interieur en exterieur.

Het oog wil immers ook wat. Maar om een nog betere service te kunnen verlenen aan onze klanten, hebben we ons team in mei 2017 uitgebreid met een eigen autopoetser.

Op die manier kunnen we bij iedere aflevering van nieuwe en gebruikte auto’s ons visitekaartje nog beter afleveren. Een nieuw aangeschafte auto, al dan niet tweedehands, krijgt dan net dat extra beetje glans.

Sinds 2018 hebben we hier een dienst aan toegevoegd, namelijk ons ‘carcleaning’ aanbod. Hiervan kunt u gebruik maken als u alleen uw auto wenst te laten poetsen, zonder dat daar persé onderhoud aan vast hangt of het aanschaffen van een nieuwe of gebruikte auto. U maakt bij ons voor slechts €249,- gebruik van een complete make-over van uw auto. Want wie wil er nu een halve vrije dag opofferen om de auto weer als nieuw te krijgen, als u in uw eigen vakgarage er een professional voor aan het werk kunt zetten én daardoor een mooier resultaat krijgt.

Plan vandaag nog een afspraak in voor dé make-over van uw auto!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×