Joris Vingerhoets

Directeur / eigenaar

Ik ben geboren en getogen in Diessen, waar de oorsprong van het familiebedrijf Vingerhoets ook ligt. Ik ben praktisch opgegroeid in de garage in Diessen en kreeg zodoende dus ook door mijn ooms de fijne kneepjes van het vak met de paplepel ingegoten.

Na het afronden van de middelbare school was het voor mij zo klaar als een klontje, ik moest en zou autotechniek gaan studeren. Dat begon met een jaar fulltime naar school, maar na dat jaar werd voor mij duidelijk dat ik meer met mijn handen bezig wilde zijn. Zo gezegd, zo gedaan en ik rondde met veel plezier de opleiding als automonteur af. In de jaren daarna bleef mijn interesse om door te leren en te groeien in het vak aanwezig. Dat resulteerde in diploma’s als 1e autotechnicus, diagnosetechnicus, technisch specialist tot uiteindelijk mijn graad als docent.

Het heeft me altijd erg leuk geleken om mijn kennis en passie voor de autotechniek over te brengen op anderen. Voordat ik hier echter werk van zou kunnen gaan maken, los van een kort avontuur bij een internationaal, technisch trainingsinstituut, kwam er een andere uitdaging op mijn pad. En dat was de overname van het overgebleven Vingerhoets filiaal in Bladel. Daar ben ik halverwege 2013 als bedrijfsleider ingestapt, om vervolgens in januari 2015 definitief de sprong te wagen als eigenaar van een autobedrijf dat al generaties belangrijk was voor mijn familie. Na 4 jaar met onverminderd plezier ondernemen en innovatieve veranderingen, kon ik concluderen dat ons bedrijf in Bladel weer een ongekend succes was.

Naast alle bedrijvigheid en het ondernemerschap is er gelukkig ook nog tijd en ruimte voor mijn hobby motorrijden en mijn gezin. In 2010 zijn mijn vriendin en ik gaan samenwonen in Diessen en zijn wij inmiddels trotse ouders van onze zoon Savi Vingerhoets en dochter Loa Vingerhoets. Ze komen al geregeld langs, dus wie weet staan zij ooit aan het roer als vijfde generatie!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×