Fernand Verhoeven

In- en Verkoop specialist / Service adviseur

Ik ben Fernand Verhoeven. 48 jaar en woon in Hilvarenbeek met mijn vrouw en twee dochters van 19 en 21. Geboren en getogen in een Peugeot gezin. Mijn vader was Peugeot dealer in Oisterwijk en in 1999 hebben wij ons bedrijf verkocht aan de familie Vingerhoets. Zodoende wist ik toen ik hier kwam werken dat ik in een warm nest zou komen. Na de verkoop van ons bedrijf in Oisterwijk heb verschillende keukens kunnen meekijken en dit was een interessante en leerzame reis langs diverse merken en soorten bedrijven in verkoop en after sales.

Mijn hobby’s zijn eigenlijk één en al auto, ik struin heel internet af naar het laatste nieuws en verhalen over klassiekers en youngtimers. Graag ga ik met mijn oudste dochter naar een oldtimerbeurs en we sleutelen ook graag samen aan onze auto’s.

Op dit moment kiest de dealerwereld voor groter en groter en daarmee automatisch ook voor de bureaucratie en afstandelijkheid die bij grote bedrijven er toch insluipt. Ik heb daarom gekozen voor een bedrijf dat werkt zoals het van oudsher in mijn roots zit. De klant voorop en aandacht en tijd voor onze klanten. Dat is wat ik belangrijk vind.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×