Over Ons

Vingerhoets, al meer dan 100 jaar een begrip binnen en buiten de regio.

Wij begrijpen als geen ander dat de aanschaf van een nieuwe of tweedehands auto geen alledaagse aangelegenheid is. Daarom vinden wij het erg belangrijk dat u persoonlijk geholpen en te woord gestaan wordt. Bij Vingerhoets Autobedrijf Bladel weet u dan ook zeker dat u geen nummer bent, maar een gewaardeerde klant die ons aan het hart gaat. Datzelfde geldt voor uw auto, jong of oud.

Wij laten u graag kennis maken onze voorliefde voor auto’s en het zorgvuldige onderhoud hiervan, zoals dat ons familiebedrijf al jaren kenmerkt. Met sterke eigenschappen als uitstekende vakkennis, kundig en gediplomeerd personeel en natuurlijk klantgerichtheid met stip op de eerste plaats, bent u ervan verzekerd dat u bij ons aan het juiste adres bent als het op uw auto aankomt.

Met veel enthousiasme en toewijding voor ons vak ontvangen wij u graag in Bladel. Laat het u door ons gemakkelijk maken en maak gebruik van onze vakkennis. Wij kunnen van u leren en u kunt van ons leren. Dat maakt ons vak en iedere werkdag weer meer dan plezierig.

U komt thuis bij Vingerhoets Autobedrijf Bladel, erkend PCA merkspecialist. Zo bieden wij nog meer garantie op het beste onderhoud van uw Peugeot of Citroën.

LEES VERDER: HISTORIE

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×