Nieuwe auto’s

Wij adviseren u graag bij de aanschaf van uw nieuwe auto

Wij vertalen graag uw wensen naar de diverse modellen van Peugeot en Citroën.

Wilt u proefrijden in het merk en model van uw keuze, vraag het ons eenvoudig en we regelen uw proefrit. Het spreekt voor zich dat we vervolgens niet alleen graag uw auto willen leveren, maar deze ook graag onderhouden en voor u het aanspreekpunt zijn voor al uw auto-aangelegenheden.

Een auto kopen doe je niet zomaar

Meer dan eens wordt er bij de aanschaf van een auto gesproken over financiering. Niet iedereen beschikt direct over het aankoopbedrag van een nieuwe auto, wat vaker wel dan niet het geval is. U kunt er dan voor kiezen om geld te lenen. Omdat niet iedereen een gul familielid heeft, hebben wij in Carmeleon een partner gevonden die goed, voordelig en vertrouwd is met autofinancieringen.

Wilt u meer weten over Carmeleon Financieringen? Klik dan op:

Elke auto moet verzekerd de weg op

De PCA dealer Autoverzekering is een verzekering met een klantgerichte aanpak. Wij luisteren naar u en wij denken met u mee. Of het nu gaat om het aanvragen van een verzekering, wijzigen van gegevens of om het afwikkelen en herstellen van eventuele schades. En dit alles tegen uitstekende voorwaarden en een aantrekkelijke premie. Kortom, met de PCA dealer Autoverzekering bent u van zorgeloos rijplezier verzekerd.

Het voordeel voor u is niet alleen een lage premie, maar ook dat wij – als uw vertrouwde autoadres – alle zaken voor u kunnen en mogen afhandelen.

PREMIE BEREKENEN

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×