Wat is PCA?

De PCA Merkspecialisten vereniging

Vanaf 2003 is de PCA Merkspecialisten vereniging reeds actief. De naam PCA staat voor Peugeot Citroën Association en geeft aan dat we gespecialiseerd zijn in de merken Peugeot en Citroën.

Auto-onderhoud voor uw Peugeot & Citroën

Wij als PCA Merkspecialist zijn gespecialiseerd in onderhoud aan uw Peugeot & Citroën.
Bent u niet in het bezit van een Peugeot & Citroën? Niet getreurd, onze medewerkers zijn opgeleid om aan alle merken en modellen te kunnen sleutelen. Wij staan altijd voor u klaar!

Dat betekent zeker niet dat andere merken niet welkom zijn. We willen gewoonweg iedereen , ieder merk, graag kennis laten maken met onze manier van werken!

De PCA dealers richten zich op het leveren van goede en vooral betaalbare service en dat op een manier die u zal aanspreken. Wij noemen dat “dorps”, maar in de goede betekenis van het woord. Gewoon doen wat je zegt en zegt wat je gaat doen! Zo simpel kan het zijn.

Binnen dit PCA samenwerkingsverband (dat los staat van het officiële verdelernetwerk), wordt er een gezamelijk beleid gevoerd ten aanzien van de advisering voor de aankoop van nieuwe- en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, after sales én de uitstraling van de PCA organisatie, zodat we allemaal herkenbaar zijn.

PCA dealers

PCA dealers zijn gedreven vakmensen, met oog voor de klant én de techniek. En allemaal met het specialisme voor het merk Peugeot en Citroën! Zonder overdreven dure en  luxe panden, maar netjes genoeg om de klant prima te kunnen bedienen. Alles met het oogmerk om de klant tegen een betaalbare prijs het onderhoud aan hun auto aan te kunnen bieden.

De PCA heeft een netwerk van ruim 40 dealers in Nederland  en inmiddels ook een netwerk in België. Beide netwerken zijn snel groeiende!

Op deze kaart kunt u de locaties bekijken.

‘PCA Merkspecialist Vingerhoets Bladel is een onafhankelijk autobedrijf gespecialiseerd in Peugeot en Citroën. Vingerhoets Bladel en/of PCA Merkspecialist is op geen enkele wijze verbonden aan een van deze autofabrikanten.’

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×