Uitlijnen

Hebt u het gevoel dat uw stuur of auto tijdens het rijden wel eens overdreven naar links of rechts trekt?

Dan kan het zijn dat er een nadere blik geworpen moet worden op de ophanging van uw voertuig.

In ons vak noemen we dat het uitlijnen van uw auto. Dit moet niet verward worden met balanceren, wat echt specifiek van toepassing is op de banden van uw voertuig.

Bij het uitlijnen van uw voertuig stellen we de ophanging (voor en/of achter) opnieuw af. Dit kan in een aantal situaties nodig zijn, bijvoorbeeld door een recente aanrijding of wanneer er een onderdeel van uw ophanging onlangs is vervangen. Hierdoor kan de ophanging van uw auto instabiel zijn geworden. Maar het kan ook zijn dat u elders een gebuikte auto hebt aangeschaft, waarbij eventuele mankementen aan de ophanging niet besproken of opgemerkt zijn.

Het uitlijnen van uw voertuig is belangrijk, om de eenvoudige reden dat het u een veiligere wegligging biedt en het vroegtijdige slijtage aan uw banden voorkomt. Hebt u het idee dat uw voertuig uitgelijnd moet worden of dat er een professioneel oog naar moet kijken? Plan dan vandaag nog uw afspraak bij ons in, zodat wij samen met u kijken naar wat nodig is voor uw voertuig.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×