Derrik Mensing

Ik ben sinds 1 mei 2017 werkzaam als service adviseur bij Vingerhoets Bladel.

U kunt mij tegenkomen aan de receptiebalie of in de werkplaats, op beide plekken voel ik mij thuis en wil ik u graag helpen.

Ik ben geboren in Goirle en opgegroeid in Berkel-Enschot. Sinds 2002 woon ik in Diessen en ik ben gelukkig getrouwd met Rosemarie. Samen hebben wij twee prachtige dochters genaamd Madelief en Juliette. Deze dames zijn ondertussen tieners en ik vind het geweldig om bij ze te zijn en er als gezin op uit te gaan. Mijn favoriete vakantieland is Frankrijk, al gaan we jaarlijks ook minimaal een keer naar Engeland om daar mijn zus en haar dochtertje te bezoeken.

De voorliefde voor Peugeot is me van huis uit meegegeven, vandaar dat de keuze voor een stageplek voor mijn opleiding MTS autotechniek al snel viel op Vingerhoets in Diessen. Ik werd er direct met open armen door de familie ontvangen en die klik met de familie is er nog steeds. In mei 1998 ben fulltime in dienst getreden in Diessen en ben ik van monteur door gegroeid naar technisch specialist. Door de jaren heen groeide Vingerhoets enorm en ben ik chef werkplaats geworden in Diessen. In die periode heb ik ook Joris en Joep Vingerhoets leren kennen waarmee ik jaren heb gewerkt. Toen Gerard Vingerhoets (mede-eigenaar Vingerhoets Diessen, red.) zijn werkzaamheden ging neerleggen i.v.m. zijn pensioen, heb ik zijn werkzaamheden aan de receptiebalie overgenomen. Op die plek heb ik vele mensen mogen ontmoeten wat een waar genoegen was.

Na de overname van Vingerhoets Diessen heb ik die werkzaamheden nog 5 jaar voor Nefkens in Diessen vervuld. Aangezien Joris Vingerhoets en ik bijna in dezelfde straat wonen in Diessen is er altijd contact gebleven met als gevolg mijn overstap van Diessen naar Bladel op 1 mei 2017.

Met erg veel genoegen rijd ik nu elke ochtend naar Bladel om u te mogen ontmoeten en uw auto te onderhouden of te herstellen. Geweldig om in zo’n klein en toegewijd team te mogen werken.

Als PCA-dealer zijn wij gespecialiseerd in Peugeot en Citroen, maar ook voor andere merken hebben wij genoeg apparatuur, kennis en kunde in huis om u van goed advies over onderhoud, reparatie of inruil te kunnen voorzien. De spreekwoordelijke deur staat altijd voor u open, de koffie staat altijd klaar en wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×