Rob van den Hoven

Technisch Specialist en APK keurmeester

Hallo mijn naam is Rob van den Hoven en ik ben werkzaam als monteur in de werkplaats van Vingerhoets Autobedrijf in Bladel.

Ik ben geboren en opgegroeid in Eersel en woon inmiddels samen met mijn vriendin in Eindhoven.
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met sport activiteiten zoals fitness, kickboksen en zaalvoetballen.
Verder hou ik ervan om tijd met vrienden door te brengen en op andere manieren mijn tijd met mensen om mij heen op te vullen.

Ik ben eigenlijk toevallig de techniek in gerold, op de middelbare school wou ik eigenlijk nog hovenier worden en de groenvoorziening in gaan. Echter kreeg ik ook agrarische techniek op de middelbare school waardoor mijn passie voor techniek langzaam maar zeker steeds meer naar boven kwam.
Ik begon me meer te verdiepen in de techniek en met een open dag op het Summa College werd het mij steeds duidelijker dat ik de techniek in wilde gaan.

Hiervoor heb ik nog in een universele auto garage gewerkt en heb daar veel kennis mogen op doen over alle merken die ik daar wisselend tegen kwam, deze kennis neem ik mee en mocht u met een ander merk dan Peugeot, Citroën, Opel of Ford komen kunnen ik of mijn collega’s u daar ook zeker mee vooruit helpen.
Ik heb mijn MBO niveau 3 diploma voor eerste auto technicus behaald en zit nu in de afrondende fase voor MBO niveau 4 van de opleiding technisch specialist in personen voertuigen.

Ik ben in februari 2018 bij Vingerhoets komen werken en werk hier nog steeds met heel veel plezier.
Het is leuk om in een familiebedrijf te werken en met dit team een hechte en plezierige werksfeer te hebben iedere dag met leuke collega’s om mij heen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×