Voorman / Monteur

WE ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!

Ben jij zo iemand, wiens leven zich grotendeels onder de motorkap afspeelt? Ben je technisch onderlegd en zijn auto’s zo’n beetje jouw primaire levensbehoefte?

Doe jij niets liever dan technisch de zorg dragen voor auto’s in een modern uitgeruste werkplaats? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Bij Vingerhoets Autobedrijf Bladel zijn we op zoek naar technische hoogvliegers, namelijk een voorman / monteur. En in het bijzonder zijn we op zoek naar iemand die weet van aanpakken en met een doorpakkende werkmentaliteit iedere dag het beste uit de werkplaats haalt. Je werkt bij ons in een klein, maar ervaren team. Wij kenmerken ons door gespecialiseerd te zijn in Peugeot en Citroën, maar ook door universeel veelzijdig te zijn. Door in een kleiner team te werken, kun jij jezelf onderscheiden en maak je dagelijks het verschil door technische kwaliteit te bieden. Bij ons kom je terecht in een familiebedrijf dat al 4 generaties lang haar sporen heeft verdiend in de autowereld. We zijn een erkende PCA dealer en zorgen ervoor dat onze kennis én ons aanbod in nieuwe auto’s en occasions up to date is.

 

Functieomschrijving

We zijn in Bladel op zoek naar een ervaren voorman / monteur, bij voorkeur ook een technisch specialist. Je bent bij ons verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de werkplaats, je stuurt je collega’s aan en je zorgt ervoor dat het werk dagelijks op de juiste manier verdeeld wordt. Je durft leiding te nemen en initiatief te tonen, zodat alles op rolletjes verloopt. Je hebt ervaring in een soortgelijke functie en bij voorkeur heb je ruime werkervaring met de merken Peugeot en Citroën. Dat je communicatief vaardig en goed onderlegd bent, is voor ons een pré. Dagelijks contact met klanten hebben en duidelijke tekst en uitleg geven is iets waar je plezier aan beleeft.

 

Functie eisen

– MBO werk- en denkniveau

– 1e Autotechnicus

– Rijbewijs B

– Relevante werkervaring in onderhoud en reparatie

– Bij voorkeur in het bezit van, of bereidheid tot het behalen van, APK-2 diploma

– Zelfstandig, verantwoordelijk en stressbestendig

– Je bent servicegericht en klantvriendelijk, zonder het commerciële aspect uit het oog te verliezen

 

Wat bieden wij jou?

Wij hebben voor jou een fulltime aanstelling bij een prachtig autobedrijf in het gezellige Bladel, waarbij wij jouw prestaties weten te waarderen en oog hebben voor je capaciteiten. Onze werkplaats is ruim en modern uitgerust, waarbij we kwaliteit en kwantiteit willen bieden. Je werkt in een gezellige, familiaire en ongedwongen werksfeer, met gemotiveerde collega’s. Je krijgt bij ons de kans om door te groeien en te excelleren in het vak. Om je kennis adequaat en actueel te houden, bieden we jou de juiste scholing en cursussen aan. We zijn er namelijk van overtuigd dat we het beste uit ons zelf kunnen halen, als je iedere dag werkt met zin en plezier.
gesteld.

Als jouw belangstelling in auto’s en het technische aspect ervan, net zo levendig is als die van ons, moedigen we je aan om te solliciteren! Je stuurt jouw CV en motivatiebrief per email naar joris@vingerhoetsbladel.nl of per post naar:
Vingerhoets Autobedrijf Bladel
T.A.V. Joris Vingerhoets
Bleijenhoek 32
5531BN Bladel

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0497-381691 info@vingerhoetsbladel.nl
Vragen of afspraak maken?

Stuur ons een bericht op Whatsapp

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×